038 44 77 600 (24/7 overlijden melden)

Uitvaart regelen voor overlijden

Ontzorgen bij begrafenis of crematie

Bij leven regelen

Rondom de dood en het afscheid zijn er veel keuzes mogelijk waarover u zich bij leven uit kunt laten. Denk alleen al aan de keuze die gemaakt moet worden tussen begraven of cremeren. Voor de nabestaanden is het geruststellend wanneer zij enkele handvatten hebben waardoor zij het gevoel krijgen het afscheid in uw geest uit te voeren.

Voor sommige mensen kan het goed zijn om juist veel vast te leggen aangaande hun afscheid, voor anderen kan het voldoende zijn alleen aan te geven of ze kiezen voor begraven of cremeren. Weet u nog niet wat u zou willen? Of wilt u niet alle keuzes vastleggen? Dat is heel normaal. Hoewel de dood bij het leven hoort, staan we hier niet zo bij stil en praten we hier niet graag over.

Als u hier verandering in wilt dan kan dat. U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, een kennismaking of voor het bespreken van de mogelijkheden en eventueel het vastleggen van uw wensen. Ook het opstellen van een begroting behoort tot de mogelijkheden.

U kunt er ook over denken uw naasten uit te nodigen aanwezig te zijn bij dit gesprek, zodat er nu al gezamenlijk over gesproken wordt. Onze ervaring is dat het rust geeft voor zowel uzelf als voor uw naasten, die na uw overlijden uw nabestaanden zijn.

Wensen & Grenzen

Om er eens over na te denken mag u ook ons boekje Wensen & Grenzen als leidraad gebruiken. Deze kunt u hier aanvragen, er zijn hier geen kosten aan verbonden.

Heeft u vragen over de uitvaart?

Akkerhoeve uitvaarten

Mosweg 1
8191JN Wapenveld

Bel bij een overlijden dag en nacht

038 44 77 600  

VOLG ONS

Samen dementie vriendelijk uitvaartzorg

© 2017 Alle rechten voorbehouden Akkerhoeve uitvaartzorg.