038 44 77 600 (24/7 overlijden melden)

Reviews Akkerhoeve uitvaarten

Wat mensen over ons zeggen…

‘Je bent zo goed als je laatste uitvaart’

Dit is een veelgebruikte uitspraak in de branche. Eigenlijk bedoelen wij hiermee te zeggen dat iedere uitvaart een examen is waar je -net als de nabestaanden- naar toe leeft, waar je je voor oplaadt en waarbij je door een zaal vol examinatoren wordt beoordeeld. En dat is maar goed ook, want geen enkele uitvaart draai je op routine.

Onderstaand treft u een greep uit de reacties van families die wij hebben begeleid (met toestemming tot publicatie).

Review

{

Lieve Saskia,

In de Joodse traditie word je begraven door je broers en vader (echtgenoot, zonen) zodat de aarde waarin je lichaam zal rusten alleen wordt aangeraakt door de liefhebbende handen die je kenden. Dit is een mitswe; een opdracht die tegelijkertijd een daad van liefde is. De energie die tussen mensen met elkaar verbonden zijn bestaat, kan hierdoor weer gaan vloeien nadat ze eerst gestremd was geraakt door het afscheid. Het helpt de achterblijvers actief te kiezen voor het leven. Degene die vertrok werd van zijn lichaam gescheiden en leeft nu voort in zijn naam die aan je lippen blijft kleven door deze steeds weer opnieuw uit te spreken in gedeelde herinneringen.

Afgelopen zaterdag zag ik hoe ouders, broers en vrienden de herinnering aan X, zijn lichaam
droegen en zo de weg naar het afscheid voor hem en henzelf bereidden. Ik voelde me getuige van deze oude traditie. X was zichtbaar en voelbaar aanwezig.

Alleen in een open, onconventionele en dienende sfeer kan een dergelijke ervaring ontstaan. Dit is een sfeer die jullie samen hebben gezocht en gecreëerd en die jij hebt weten vast te houden en hebt vormgegeven. Het is heel bijzonder hoe jij zijn ouders, hun gezin en ook zijn vrienden hebt aangevoeld en hun behoeftes centraal hebt gezet in het afscheid. De warmte die daardoor tussen ons allen heeft kunnen vloeien heeft ook een stukje in mij geheeld.

Heel veel liefs,

– je F.

Review

{

Lieve Saskia,

Je bent nu al zo’n kleine vier weken met ons bezig, vandaar dit bloempje om nog eens uit te drukken dat we allemaal zo bijzondere herinneringen bewaren aan de afgelopen periode. Ik voelde me heel veilig bij al jouw  plannen, er kon eigenlijk niets misgaan en het afscheid had eigenlijk een hoog feestgehalte, afgezien van het begin en het slot. Voor dit alles zijn we je alle vijf heel dankbaar.

Lieve Sas, heel veel dank!

Review

{

Lieve Saskia,

Hoe fijn was het weer dat jij ons bijstond in deze verdrietige en moeilijke tijd. Ik zag enorm op tegen de ‘afscheidsdag’ en de dagen ervoor. Ik kijk nu met een goed gevoel terug. Jij nam ons weer aan de hand, liet ons op tijd de (juiste) keuzes maken en zorgde ook voor luchtigheid en grappen. Ben zó dankbaar dat jij weer met ons mee wilde lopen.

Alle dank en veel liefs!

– L & R

Review

{

Dag Saskia,

Dank voor jouw goede wensen. Ik doe mijn best er een in alle opzichten hoopvol jaar van te maken. Ik dank jou voor alle hulp en steun op het pad waar wij de weg niet kenden. Blijf ook het komend jaar dat baken! Zowel privé als voor hen die bij je aankloppen. Jij was de engel op ons pad!

Met lieve groet,

– Anneke

Review

{

Saskia, Liesbeth en Marieke,
Mede dankzij jullie was de uitvaart van onze moeder prachtig, respectvol en intiem.
Bedankt door jullie professionele inzet, zonder oog te verliezen voor de emoties die er spelen. Woorden die te binnen schieten zijn: daadkracht, meedenken en empathie.
Jullie aanwezigheid tijdens één van de moeilijkste dagen uit ons leven was als een warme deken. Geweldig!

– Margot

Review

{

Lieve Liesbeth,

We zijn je enorm dankbaar voor je warme begeleiding rondom het overlijden van onze moeder. Jouw menselijke benadering van het hele proces rondom de uitvaart en je oog voor ons als nabestaanden, maken dat we met dierbare herinneringen terugkijken op die bijzondere tijd.

Liesbeth, je voelde aan wat we nodig hadden en gaf ons precies dat. Niet, ongevraagd, meer. En zéker niet minder! Zonder je op te dringen wás je er.

– Jacqueline

Review

{

Liefdevol, professioneel, creatief, diplomatiek, accuraat… Akkerhoeve uitvaartzorg denkt aan alles, leeft iedere minuut met alle betrokkenen van de familie mee: onvergetelijke ervaring. Zo mooi geregeld en uitgevoerd. Heel heel knap!

– Klaartje

Review

{

Dank je wel Saskia, voor je geweldige zorg en begeleiding na het overlijden van mijn moeder. Je was zo behulpzaam, professioneel en persoonlijk. Je dacht zo goed mee, het is duidelijk dat je enorm veel ervaring hebt en dat je die ervaring gebruikt om moeilijke tijden voor een familie zo mooi en harmonieus mogelijk te maken. Dank je wel voor je lieve hulp en zorg.

– Ilja

Review

{

Lieve Saskia,

Vandaag een week geleden was de crematie van papa in kleine kring, de avond ervoor was er gelegenheid tot condoleance. Het overlijden van papa was onverwachts en overviel ons. Toch hebben wij onszelf de tijd gegeven om na te denken over de uitvaart. Eén ding stond vast; wij wilden de uitvaart niet verzorgd hebben door een grote onderneming, wij hadden behoefte aan een persoonlijke bejegening. Via een bekende die ervaring met jou had, hebben wij jou de volgende dag gebeld om te vragen of jij in de gelegenheid was om ons te helpen bij de uitvaart. Binnen een half uur was je ter plekke en hebt ons door deze droevige tijd heel geleid. Je voelde haarfijn onze behoeftes aan, vroeg doortastend naar onze wensen en kwam met allerlei ideeën waar wij zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Iedereen die het wilde betrok je bij het afscheid, echtgenote, kinderen en kleinkinderen, tot in de puntjes was alles verzorgd. Wat een steun ben je voor onze familie geweest, fantastisch! Jouw warme persoonlijkheid zal ik nooit vergeten, deze blijft gekoppeld aan de herinnering aan papa. Wij hebben een hele goede keuze gemaakt om jou te vragen.
Saskia, héél erg bedankt!

Liefs, namens de hele familie, Ingrid

– Ingrid

Review

{

Saskia, dank je wel voor de geweldige begeleiding tijdens de uitvaart voor mijn moeder Marianne. Je bracht liefdevolle aandacht, kalmte en regelde alles met precisie in de achtergrond; niet alleen voor de uitvaart, maar ook accommodatie voor onze familie uit het buitenland en een heerlijk maaltijd de dag van de uitvaart. Je hebt alle zorg van ons afgenomen, zodat wij konden focussen op het afscheid nemen. Wij kijken allemaal met een heel goed gevoel terug op een moeilijke dag. Dank je wel!

– Daniella

Review

{

Beste Saskia

Afgelopen week hebben wij helaas afscheid genomen van mijn schoonvader. Hoewel ik niet in de eerste regellinie stond natuurlijk zoals bij papa, kreeg ik wel mee hoe XXX (landelijke organisatie) haar rol pakte in de beslommeringen rond de uitvaart. Wat een verschil met hoe jij ons bijstond! Je hebt ons vanaf seconde 1 zoveel uit handen genomen, regelde de praktische dingen al voordat wij eraan konden denken, droeg prachtige ideeën aan, nam het initiatief gevraagd en ongevraagd maar altijd zodanig dat wij het gevoel hadden dat je begreep wat wij wilden en nodig hadden. Warm, betrokken maar ook professioneel en duidelijk. En dat heeft ervoor gezorgd dat wij met zoveel voldoening en tevredenheid terugkijken op ons afscheid van papa, hoe verdrietig ook.
Daar kan ik je niet genoeg voor bedanken!

Lieve groet,

– Anouk

Review

{

Lieve Saskia,

We willen je heel erg bedanken voor de persoonlijke begeleiding die je ons gegeven hebt na het overlijden van Ma. Het denken in mogelijkheden i.p.v. de standaard zaken hebben wij erg gewaardeerd.

– Familie Steenkamp

Review

{

In juni 2018 overleed onze lieve dochter op haar vakantieadres in het buitenland. Wat er dan op je afkomt is met geen pen te beschrijven. Omdat wij een aantal maanden daarvoor, bij het afscheid van een goede kennis hebben ervaren hoe perfect en liefdevol de dames van Akkerhoeve uitvaartzorg alles tot in de perfectie regelden, wisten wij meteen waar we moesten zijn met alle vragen en zorgen. We zijn nog steeds diep onder de indruk van de manier waarop Liesbeth en Saskia er voor ons waren en nog zijn. Het liefdevolle afscheid van onze dochter is door alle betrokkenen als bijzonder waardevol ervaren. Onze dank en complimenten gaan uit naar Liesbeth en Saskia, een betere begeleiding hadden wij ons niet kunnen wensen.

– Familie Groeneveld

Review

{

Op een van de moeilijkste momenten in ons leven, bij het overlijden van onze vader, kwam Saskia ons helpen bij de uitvaart. Mijn zus en ik wilden graag een persoonlijke, onafhankelijke uitvaartondernemer en kwamen uit bij Saskia van Akkerhoeve Uitvaartzorg. Een schot in de Roos. Saskia begreep ons. Snapte precies wat wij belangrijk vonden en haakte daar naadloos op aan. Denk je hieraan, hoe wil je dit, hoe wil je dat. Oog voor detail en gaan voor het beste. Kwaliteit en toewijding. Een klasse apart. Humor, een lach en een traan. Een persoonlijke uitvaart, die warmte en genegenheid uitstraalde. Dit gun je iedereen.
Saskia, bedankt!
Liefs,

– Krista

Review

{

Een begrafenis kun je niet overdoen. En is het gek te zeggen dat het op deze sfeervolle wijze ook niet over te doen is? Dankzij Saskia van der Marel die alle ruimte gaf voor de eigen invulling van de dag en die het heft in handen nam voor de praktische uitvoering ervan. Begraven op zondag, de inschakeling van familieleden, de verzorging van de kaarten, een doedelzakspeler, een waardig uitgeleide, de verzorging van de liturgie, de organisatie van de condoleance en vooral een warme schouder van haar in de buurt. Ook de nazorg valt niet te vergeten. Klasse! Wij kijken er allemaal met dankbaarheid op terug en zijn blij dat wij onze zeer dierbare een zó mooi afscheid hebben kunnen geven.

Ine van Vloten

Review

{

Hartelijk dank Saskia hiervoor. En ook voor alle goede zorgen rondom het overlijden en de uitvaart van mijn moeder. Ik houd er een heel goed gevoel aan over dankzij jouw zorgvuldige regie van alles daaromheen. De respectvolle manier waarop je met mijn overleden moeder omging. Heel bijzonder hoor. Je hebt een heel goed gevoel voor menselijke verhoudingen en was altijd plezierig betrokken maar nooit op de voorgrond tenzij nodig.

– Gerda van Leeuwen

Review

{

Afscheid nemen van een dierbare is iets wat je goed moet doen en kan je nooit meer overdoen. Wij hebben de afgelopen week de steun van Saskia mogen ervaren. Haar warmte, betrokkenheid en liefde is zo intens. Mede door haar professie is het afscheid zo waardevol geweest voor de hele familie. Dank je wel lieve Saskia, je bent voor ons van onschatbare waarde geweest. Dank voor veel. Liefs, 

– Marlies Bierdrager

Review

{

Beste Saskia, Dankjewel voor gister, wát deed je het goed. Was erg fijn telkens je te zien, je gezicht, je uitstraling, je alertheid en rust. De aanleiding was verdrietig, maar de invulling erg mooi en warm.

Veel hartelijke groeten,

– Robert Kees Henry

Review

{

Hallo Saskia, ik was gisteren bij een crematie van een vriendin en tijdens deze dienst, die op mij overkwam als een routineklus, moest ik opeens aan jou denken. Aan je zorgvuldigheid, betrokkenheid én creativiteit en hoe prettig en waardevol het is als dit soort ‘dingen’ op een dergelijke manier worden uitgevoerd. Dus bij deze…  Vriendelijke groet, 

Lidy Bügel

Review

{

Saskia heeft mijn vader nog voor zijn overlijden persoonlijk gesproken. Zowel voor hem als voor ons gaf dat rust en duidelijkheid.
Wat ik enorm heb gewaardeerd is haar zeer persoonlijke, respectvolle en geduldige benadering. Tijd was geen issue. Haar oog voor detail en actieve participatie in de voorbereiding en tijdens de dag van de uitvaart zelf, heeft absoluut het verschil gemaakt. Saskia deed suggesties waar wij zelf nooit aan gedacht zouden hebben en dat gaf juist die persoonlijke noot die wij zo wensten.

Op de dag van de uitvaart heb ik haar nauwelijks waargenomen, als het nodig was bleek ze er ineens te zijn. Daardoor hebben wij ons volledig kunnen richten op het afscheid, onze gasten en ons verdriet.

Saskia: enorm bedankt voor je grote betrokkenheid en steun!

– Monique Hulsegge

Review

{

Beste Saskia, je was de laatste schakel van mijn team en mede dankzij jouw inzet en professionaliteit is het afscheid van mam een hele mooie afsluiting van haar leven geworden.

Namens de familie Corts dank hiervoor

– Danielle Boertien – Corts

Review

{

Woorden van dank gaan uit naar jou Saskia. Jouw inzet, betrokkenheid, zorgvuldigheid, bescheidenheid en liefde hebben er mede voor gezorgd dat mijn moeder het afscheid heeft gekregen welke ze zo verdiende. Heel veel dank voor alles. Liefs, 

– Marlies

Review

{

Lieve Saskia, héél, héél hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Voor je betrokkenheid, aandacht, liefde en luisterende houding.

– Fam. Meijer-Klappe

Wensen & Grenzen

Vraag geheel vrijblijvend het boekje 'Wensen&Grenzen' van Akkerhoeve uitvaarten aan met tips en advies rond het regelen van een uitvaart.

Wensenboekje Akkerhoeve Uitvaarten

Wensen & Grenzen aanvragen

Akkerhoeve uitvaarten

Akkerhoeve uitvaarten ster logo

Adres

Mosweg 1
8191JN Wapenveld

Bel bij een overlijden dag en nacht

038 4477600  

Volg ons

Samen dementie vriendelijk uitvaartzorg Akkerhoeve uitvaartzorg