038 44 77 600 (24/7 overlijden melden)

Uitvaart regelen

Waar u aan moet denken bij begrafenis of crematie.

De uitvaart van ‘kaart tot koffie’ geregeld

Een uitvaart regelen is niet iets wat u dagelijks doet, althans, dat hopen wij voor u. Het is wel iets waar u zich op voor kunt bereiden. U kunt bij leven namelijk al een groot deel van uw wensen (en grenzen) vastleggen. Dat gebeurt steeds vaker. Na een ‘slechtnieuwsgesprek’ bij de huisarts of specialist, maar ook wanneer men op leeftijd is en/of wanneer de kinderen bijvoorbeeld in het buitenland wonen. Dan kan het handig zijn wanneer er iemand in de nabije omgeving op de hoogte is wat uw wensen zijn, waar u deze heeft opgetekend, of er een testament is, wie uw notaris is, en ga zo maar door.

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer u wordt overvallen door een overlijden, dan nog is er geen haast! Er is echt tijd genoeg voor het regelen van een afscheid en in de meeste omstandigheden hoeft u echt niet om drie uur ‘s nachts een kist uit te zoeken. Bij het regelen van een uitvaart zorgen wij voor de regie, de juiste planning en timing. En samen zorgen we voor de inhoud, een prachtig afscheid, precies zoals u in gedachten heeft.

Bel bij overlijden

Neem voor vragen of een vrijblijvend gesprek gerust contact op. Per telefoon 038 44 77 600 of per mail. Dan bekijken we of voor dat moment een telefoongesprek voldoet en anders maken we een afspraak.

Uitvaart regelen voor overlijden

Het regelen van de uitvaart is niet iets waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het fijn om hier voor het overlijden over nagedacht te hebben. Waar moet u allemaal aan denken? Wij geven u graag tips en advies.

Uitvaartzorg en regelen uitvaart na overlijden

Uitvaart regelen na overlijden

Het moment van overlijden kan soms zeer plotseling komen. Naast het verdriet dat u misschien overvalt, moet u ook nog veel regelen. Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet om het u iets gemakkelijker te maken.

Om over na te denken

Verzorgen en opbaren

Verzorgen en opbaren

De laatste verzorging en het opbaren. Wat zijn de mogelijkheden?

 • Verzorgen voor en na overlijden
 • Bepalen plaats van opbaren
 • Bespreken van voorkeuren
 • Inzicht geven in kosten

Meer informatie

 

Van kaart tot koffie

Wat moet er geregeld worden na het overlijden?

 • De rouwkaart
 • Bespreking dag van de uitvaart
 • De uitvaart
 • De koffie

Meer informatie

Begraven of cremeren

Een lastige keuze. Wat zijn de overwegingen voor beide mogelijkheden?

 • Hulp bij keuze
 • Overwegingen voor crematie
 • Overwegingen voor begraven

Meer informatie

‘Je bent zo goed als je laatste uitvaart’

Beeldmerk logo Akkerhoeve uitvaarten

"Lieve Liesbeth en Saskia, dank voor de geweldige steun en zorg die jullie op de zwartste dagen van ons leven hebben gegeven! Het maakte de dagen lichter en leefbaarder door er samen stap voor stap door heen te gaan.

Met hartelijke groet,"

Marco Annot

Beeldmerk logo Akkerhoeve uitvaarten

"Saskia, Liesbeth en Marieke,
Mede dankzij jullie was de uitvaart van onze moeder prachtig, respectvol en intiem.
Bedankt door jullie professionele inzet, zonder oog te verliezen voor de emoties die er spelen. Woorden die te binnen schieten zijn: daadkracht, meedenken en empathie. Jullie aanwezigheid tijdens één van de moeilijkste dagen uit ons leven was als een warme deken. Geweldig!"

Margot

Beeldmerk logo Akkerhoeve uitvaarten

"Warm, betrokken maar ook professioneel en duidelijk. En dat heeft ervoor gezorgd dat wij met zoveel voldoening en tevredenheid terugkijken op ons afscheid van papa, hoe verdrietig ook. Daar kan ik je niet genoeg voor bedanken!

Lieve groet,"

Anouk

Akkerhoeve uitvaarten

Akkerhoeve uitvaarten ster logo

Adres

Mosweg 1
8191JN Wapenveld

Bel bij een overlijden dag en nacht

038 4477600  

Volg ons

Samen dementie vriendelijk uitvaartzorg Akkerhoeve uitvaartzorg