038 44 77 600 (24/7 overlijden melden)

Bovenstaande foto, inmiddels het beeldmerk van Akkerhoeve uitvaarten, is gemaakt op de uitvaart van de moeder van Saskia van der Marel. Twee jaar na het overlijden van haar moeder is Saskia haar onderneming gestart: Akkerhoeve uitvaarten. Onderstaand leest u wat er in haar omging op het moment dat deze foto werd gemaakt.

 

Ik was in gedachten Mam; bij jou, bij jouw leven, bij ons, jouw gezin en hoe goed je het hebt gedaan in je leven, samen met Pap. Op deze foto draag ik je Mam, in mijn rechter hand, samen met Hidde en Ronald achter mij en Jart, Tim en Piet Hein aan de andere kant. We worden gevolgd door je geliefde schoondochters, schoonzoon, kleinkinderen en de kleine kring van dierbaren die een rol hebben gespeeld in jouw en ons leven. Samen hebben wij jou liefdevol omringd, bewonderd en toegesproken. Nog steeds Mam, bewaar ik mooie herinneringen aan die prachtige nazomerdag in september 2011. Dank voor alles. Dag Mam!